Over ons

 Home Over Travee
Over ons

Travee Bouwadvies & Projectbegeleiding is een jong, dynamisch en onafhankelijk adviesbureau welke is gevestigd in het Groene Hart van de Randstad, Bodegraven


De onderneming wordt geleid door Eddy Gorissen,
welke ruim 18 jaar werkzaam is geweest binnen de bouwbranche als projectcoördinator, projectorganisator en bouwkundig tekenaar/projectleider.

De vergaarde kennis en vaardigheden maken dat Travee veelzijdig inzetbaar is en voor meerdere expertises te benaderen.
We zijn gespecialiseerd in bouwcoördinatie, waardoor we op verschillende manieren de particulier en MKB kunnen begeleiden, adviseren en ontzorgen in het bouwproces van hun woning of bedrijfspand. De services gaan van ontwerp tot oplevering en omvatten het gehele proces. Hiernaast kan Travee door de zakelijke markt worden ingehuurd als projectcoördinator, projectorganisator (werkvoorbereider) of bouwkundig tekenaar. Leveranciers en onderaannemers kunnen bij Travee terecht voor het uitwerken van productietekeningen, maken van calculatie of offertes en het afspeuren van de markt naar kansen.

Door de perfecte topografische ligging van ons kantoor kunnen we onze diensten tegen een scherp tarief aanbieden door het gehele land, maar met name in de Randstad. Naast een degelijke bouwkundige opleiding zijn we ruim onderwezen in LEAN en BIM waardoor wij de nieuwe manier van bouwen beheersen en toe kunnen passen. Hiernaast beheersen we de tekenpakketten Autocad en REVIT waardoor we bouwkundig tekenwerk in zowel 2D als 3D kunnen aanbieden.